Finsnickeri Stockholm City

Gyllene Inredning i Stockholm

Med ett öga för detaljer levererar vi förstklassigt finsnickeri i Stockholm City

Professionalism

Gyllene Inredning

Gyllene Inredning – ditt företag i Stockholm city för totalrenoveringar, platsbyggda inredningar, finsnickeri och CNC-beskärningar. Vi är ett nytänkande företag med en stark passion för hantverk. Vår målsättning är att leverera snygga och funktionella lösningar till alla våra kunder i Stockholm city. Läs gärna mer om våra tjänster!

Drömmer du om att få en skräddarsydd design utefter dina önskemål och idéer? Då är teamet på Gyllene Inredning ett solklart val för dig. Med många års erfarenhet att just uppfylla våra kunders önskningar genom att ta fram skräddarsydda lösningar på allt från små projekt till stora utmaningar. Vi drivs av att leverera ett kvalitativt slutresultat och arbetar med glädje för att göra våra kunder nöjda.

Våra främsta områden är i Nacka, Huddinge, Stockholm City, Djursholm och Lidingö, men givetvis utför vi arbeten på andra ställen efter överenskommelse. Vi är med dig från början till slut och omvandlar dina drömmar till verklighet. Hör av dig till oss redan idag för ett enastående finsnickeri i Stockholm city.

Glöm inte att nyttja

ROT-avdraget

Du som anlitar Gyllene Inredning i Stockholm citykan i vissa fall nyttja ROT-avdraget, som är ett skatteavdrag, på arbeten vars syfte är om- och tillbyggnation eller renovering på befintlig bostad. ROT-avdraget är tillgängligt för privatpersoner som äger bostaden där arbetet ska utföras. Tänk också på att avdraget ger upp till 30% avdrag på arbetskostnaden, men som högst 50 000 kr per person och år beroende på inkomsten.

När gäller ROT-avdraget?

Läs mer

Vad gör vi

Du kan vända dig till oss vare sig du är ute efter en totalrenovering av din bostad eller mindre renoveringar som kök, badrum, walk-in closets och trappor i Stockholm city. Genom hög kompetens inom finsnickeri, möbeltillverkning och CNC-beskärningar, levererar vi resultat av förstklassig kvalitet.

Finsnickeri

För dig som är ute efter ett finsnickeri i Stockholm City är vi på Gyllene Inredning ditt självklara val. Med professionalism att ta fram skräddarsydda lösningar vare sig det gäller små detaljer eller en platsbyggd garderob. Med ett öga för detaljer anpassar vi varje moment för sig för att uppnå bästa möjliga resultat.

Renovering

Är du i behov av en renovering i Stockholm City? Låt då oss på Gyllene inredning hjälpa dig. Med noggrannhet och förstklassig service under renoveringens gång kan vi överträffa dina förväntningar både på oss som företag och på slutresultatet. Oavsett om du vill fräscha upp badrummet eller göra en totalrenovering av bostaden är vi ditt solklara val.

Kompetens

Om oss

Grundaren är Viktor Blomgren i vars ursprungsland säger man att den som är händig och har fingertoppskänsla har händer av guld, eller gyllene händer. Dessutom finns det ett begrepp, ‘Det gyllene snittet’ inom konst- och designvärlden. Detta begrepp syftar på att hitta balans mellan förstklassig kvalitet och ett rimligt pris. Med det sagt levererar våra duktiga arbetare unikt finsnickeri till ett överkomligt pris.

Att vårt företag i Stockholm City inte behöver samarbeta med andra aktörer innebär att du slipper ha mycket spring i bostaden. Till följd av detta minskar man risken för missförstånd och fel samt onödiga tidsförluster. Med kompetens inom såväl tätskikt och el- och vvs-arbeten, tar vi ansvar för hela processen, från planering och utförande till slutresultat. Självklart tar vi också hand om rivning av det som ska bort inför en renovering. Kontakta oss redan idag för ett skräddarsytt finsnickeri.

Hör av dig

Kontakta oss

Har du några funderingar om våra tjänster eller vill anlita Gyllene Inredning för ett finsnickeri i Stockholm City? Tveka inte att kontakta oss, vi svarar gärna på dina frågor!

Processen

Såhär går det till

Lämna en begäran