Finsnickeri Djursholm

Gyllene Inredning i Stockholm

Med ett öga för detaljer levererar vi förstklassigt finsnickeri i Djursholm

Professionalism

Gyllene Inredning

Välkommen till Gyllene Inredning, ett nytänkande företag i Djursholm med passion för finsnickeri. Hantverk är vår grej, vare sig det gäller totalrenoveringar, platsbyggda garderober eller CNC-beskärningar. Att alltid erbjuda förstklassig service är något vi är mycket stolta över och värdesätter högt. Så låt oss göra det vi är bäst på, att leverera högkvalitativa tjänster anpassade efter dina önskemål.

Har du en idé på en snygg design i ditt hem som känns omöjlig att utföra? Tveka då inte att kontakta oss, teamet på Gyllene Inredning, vi är nämligen proffs på att ta fram skräddarsydda lösningar! Genom att ta oss an utmaningar med både nöje och driv kan du lita på att vi levererar ett unikt slutresultat som du kan glädjas över. 

Våra främsta områden är i Nacka, Huddinge, Stockholm City, Djursholm och Lidingö, men givetvis utför vi arbeten på andra ställen efter överenskommelse. Vi är med dig från början till slut och omvandlar dina drömmar till verklighet. Hör av dig till oss redan idag för ett enastående finsnickeri i Djursholm.

Glöm inte att nyttja

ROT-avdraget

Du som anlitar Gyllene Inredning i Djursholm kan i vissa fall nyttja ROT-avdraget, som är ett skatteavdrag, på arbeten vars syfte är om- och tillbyggnation eller renovering på befintlig bostad. ROT-avdraget är tillgängligt för privatpersoner som äger bostaden där arbetet ska utföras. Tänk också på att avdraget ger upp till 30% avdrag på arbetskostnaden, men som högst 50 000 kr per person och år beroende på inkomsten.

När gäller ROT-avdraget?

Läs mer

Vad gör vi

Du kan vända dig till oss vare sig du är ute efter en totalrenovering av din bostad eller mindre renoveringar som kök, badrum, walk-in closets och trappor i Djursholm. Genom hög kompetens inom finsnickeri, möbeltillverkning och CNC-beskärningar, levererar vi resultat av förstklassig kvalitet.

Finsnickeri

För dig som är ute efter ett finsnickeri i Djursholm är vi på Gyllene Inredning ditt självklara val. Med professionalism att ta fram skräddarsydda lösningar vare sig det gäller små detaljer eller en platsbyggd garderob. Med ett öga för detaljer anpassar vi varje moment för sig för att uppnå bästa möjliga resultat.

Renovering

Är du i behov av en renovering i Djursholm? Låt då oss på Gyllene inredning hjälpa dig. Med noggrannhet och förstklassig service under renoveringens gång kan vi överträffa dina förväntningar både på oss som företag och på slutresultatet. Oavsett om du vill fräscha upp badrummet eller göra en totalrenovering av bostaden är vi ditt solklara val.

Kompetens

Om oss

Grundaren är Viktor Blomgren i vars ursprungsland säger man att den som är händig och har fingertoppskänsla har händer av guld, eller gyllene händer. Dessutom finns det ett begrepp, ‘Det gyllene snittet’ inom konst- och designvärlden. Detta begrepp syftar på att hitta balans mellan förstklassig kvalitet och ett rimligt pris. Med det sagt levererar våra duktiga arbetare unikt finsnickeri till ett överkomligt pris.

Att vårt företag i Djursholm inte behöver samarbeta med andra aktörer innebär att du slipper ha mycket spring i bostaden. Till följd av detta minskar man risken för missförstånd och fel samt onödiga tidsförluster. Med kompetens inom såväl tätskikt och el- och vvs-arbeten, tar vi ansvar för hela processen, från planering och utförande till slutresultat. Självklart tar vi också hand om rivning av det som ska bort inför en renovering. Kontakta oss redan idag för ett skräddarsytt finsnickeri.

Hör av dig

Kontakta oss

Har du några funderingar om våra tjänster eller vill anlita Gyllene Inredning för ett finsnickeri i Djursholm? Tveka inte att kontakta oss, vi svarar gärna på dina frågor!

Processen

Såhär går det till

Lämna en begäran

Vi ger dig gärna råd, skriv din fråga så kontaktar vi dig inom kort.